PROJECTEN

In Sittard hebben wij 98 appartementen verduurzaamd. Om de duurzaamheid te stimuleren zijn de huidige kozijnen in de appartementen vervangen door kunststof kozijnen.
In s-Hertogenbosch hebben wij 152 woningen met kunststof kozijnen gerenoveerd!
In Kerkrade hebben wij op Vincent van Goghplein 1 een voormalige basisschool compleet vernieuwd met nieuwe kozijnen.
In het project “Verduurzaming en onderhoud 277 woningen in Malberg te Maastricht” worden de huidige kozijnen en buitendeuren van de woningen door Hermetico vernieuwd en voorzien van HR+++/triple glas. De nieuwe buitendeuren zijn daarbij goed geïsoleerd
In de Heerlense wijk Schandelen renoveren wij 172 appartementen in de Molenwei. Het appartementencomplex zal op energiebesparing wooncomfort en uitstraling vooruit gaan. Daarnaast vervangen we alle buitenkozijnen door nieuwe houten kozijnen met een 3-laagse isolerende beglazing.
In de Generaalsbuurt Heerlerbaan in Heerlen hebben wij 172 woningen gerenoveerd. Deze woningen zijn voorzien van kunststof kozijnen. Ook zijn er nieuwe houten deuren in het bestaande deurkozijn gezet.
In Heerlerbaan in Heerlen hebben wij 492 appartementen gerenoveerd met HSB-elementen voorzien van Trespa en houten kozijnen.
In Heerlerheide de Kom in Heerlen hebben wij 153 woningen gerenoveerd. Dit project bedraagt een renovatie van 1625 stuks houten kozijnen.
In Oirsbeek hebben wij 29 woningen voorzien van kunststof kozijnen.
In Doenrade zijn 30 woningen gerenoveerd met kunststof kozijnen
In Sittard hebben wij 68 woningen gerenoveerd met houten voordeuren en kunststof kozijnen.
In Geleen hebben wij 140 appartementen gerenoveerd met HSB-elementen voorzien van Rockpanel en kunststof kozijnen.
Renoveren van kozijnen en beglazing
Woningen voorzien van kunststof kozijnen met HR+++
Kozijnen gerenoveerd met kunststof kozijnen